SERVICII CANDIDATI.

APLICAREA LA UN LOC DE MUNCA

În multe cazuri, CV-ul  este primul document la care recrutorul se va uita și, prin urmare, este o adevărată “prima impresie”, Oferă o imagine de ansamblu a calificărilor pe care le aveți pentru postul pentru care aplicați. Prin urmare, este important să acordăm timp și efort pentru a dezvolta și menține un CV actualizat și precis.


CV-ul dvs. este una dintre cele mai importante piese din aplicația dumneavoastră la diferitele anunturi de locuri de muncă.

Un CV este trimis de obicei cu o scrisoare de intenţie, un document ce furnizează informaţii suplimentare despre experienţa şi abilităţile dumneavoastră.


Unul din motivele pentru care din ce în ce tot mai multe persoane nu ajung în faţa recrutorilor este slaba calitate a CV-ului. 


Pentru cei interesati, oferim un pachet complet de servicii persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să îşi schimbe locul de muncă actual.

Scopul fiecărui CV este de a arăta unui recrutor punctele forte, experiența și abilitățile solicitantului într-un timp cât mai scurt posibil. 


Exista studii care arată că recrutorii petrec doar 6-8 secunde citind un CV, deci este în interesul dumneavoastră să vă puneți cele mai bune realizări și calități într-un CV de una, maxim doua pagini.

VĂ PROPUNEM MAI MULTE PACHETE PE CARE LE PUTEŢI ACHIZIŢIONA ÎN FUNCŢIE DE NEVOILE ŞI INTERESUL DUMNEAVOSTRĂ:

PACHETUL 1.

REALIZARE CV PE BAZA EXPERIENŢEI PROFESIONALE

Vrei un CV profesional care să fie citit şi de către recrutori? Nu contează cât de calificați sunteți sau cât de multă experiență aveți – dacă CV-ul dvs. NU este BINE prezentat sau BINE scris, veți avea probleme în a obține un interviu pentru locul de muncă dorit.

PACHETUL 2.

REALIZAREA PROFILULUI PE UN SITE DE JOBURI DIN ROMÂNIA

CV-ul este diferit faţă de un profil de candidat pe site-urile de joburi. Profilul de pe un site de joburi trebuie construit respectând un anumit şablon în care trebuie să introducem informaţiile relevante pentru recrutorii sau angajatorii care utilizează site-urile de joburi în campania lor de recrutare. Pe site-urile de joburi mai trebuie ţinut cont şi de faptul că se ele lucrează cu multe filtre.

PACHETUL 3.

REALIZAREA PROFILULUI PE LINKEDIN SAU FACEBOOK

Aveţi conturi pe reţelele sociale, dar nu ştiţi să va construiti in mod prodesional profilul? Aici nu doar construcţia unui profil este importantă ci şi alte aspecte ce ţin de activitatea fiecarei persoane în parte: imagini încărcate, comentarii, acces în grupuri, like-uri, follow, etc.

PACHETUL 4.

PREGĂTIRE PENTRU INTERVIU

Găsirea unui job este foarte dificilă. Este esenţial să fii bine pregătit pentru interviurile de angajare. Si, nu uitati – ati fost chemat la interviu, deci ati fosdt ales, pe baza CV-ului bun trimis, din mai multi candidat care au aplicat la acea oferta de munca.
Prima impresie este cea mai importantă. Va vom învăţa câteva tehnici de care trebuie să ţineţi cont când mergeţi la interviu.  

BENEFICIAȚI ACUM DE SERVICII PROFESIONALE PENTRU A VA CREȘTE ȘANSELE DE ANGAJARE!

OFERTA DE SERVICII

Consultanță telefonică (privind clarificarea nevoii de consiliere – 10 minute) GRATUIT!

1

Pachetul 1.

Construcţia CV-ului 

200-500 lei.

 • Construcţia CV-ului pe baza 
 • analizei EXPERIENTEI
 • PROFESIONALE
2

Pachetul 2.

Realizarea profilului pe un site de joburi

250-300 lei.

 • Realizarea profilului
 • pe un site de joburi
 • din România
3

Pachetul 3.

Realizarea profilului pe retele sociale

250-400  lei.

 • Realizarea profilului pe
 • LinkedIn sau
 • Facebook
4

Pachetul 4.

Pregătire pentru interviul de angajare

300-500 lei.

preţul este per ora de şedinţă/pregătire

 • Pregătire pentru
 • interviul de angajare

OFERTA ESTE PERSONALIZATA

Ne adaptăm dorinţelor şi necesităţilor dvs.

Care sunt etapele de lucru pentru constructia CV-ului pe baza experientei profesionale?

Contactati-ne

Contactati-ne telefonic pentru o scturta consultanta referitoare la constructia CV si la costul final al Pachetului 1 (in functie de numarul de ani de experienta) si chizitionati pachetul in care va incadrati;

Trimiteti CV

Transmiteti un CV (in limba romana) impreuna cu o descriere detaliata despre activitatea dumneavoastra avuta pana in prezent la adresa de e-mail: career@brainsconsulting.ro.

Raspunsul nostru

In maxim 24 de ore veti primi o lista de intrebari la care dumneavoastra va trebui sa raspundeti. Lista de intrebari este personalizata pentru fiecare candidat in parte
Vom putea stabili si o convorbire Telefonica / Skype, etc unde vom nota toate detaliile necesare construirii unui CV de calitate

Constructia CV-ului si trimiterea CV-ului

Constructia CV-ului in limba romana de catre expertii Brains Consulting si transmiterea lui pe e-mail
CV-ul dumneavoastra este trimis cu acordul dumneavoastra catre companiile partenere cu Brains Consulting

Pentru redactarea CV-ului in limba engleza sau alta limba se percepe un comision de 100 lei.

URMARITI-NE PE SOCIAL MEDIA!

PARTENERI