Sunteti in cautarea unui loc de munca? Trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra!

Recrutare si Selectie de Personal

Promitem o abordare utila, consultanta de specialitate, munca minutioasa si servicii de prima clasa pentru clienti si candidati!.

Consultantii nostri sunt specialisti în domeniu si detin abilitatile si cunostintele necesare conducerii unui interviu minutios si detaliat. Ei sunt cei care sustin interviurile si evalueaza candidatii.
Evaluam si testam candidatii la cererea dumneavoastra. Consultantul desemnat va va asista pe parcursul interviurilor finale.

Metode de cautare a personalului

Etapele procesului de recrutare:

  • Concepem profilul postului;
  • Identificam metodele de recrutare potrivite;
  • Atragem candidaturile;
  • Selectam CV-urile;
  • Contactam potentialii candidati;
  • Intervievam si evaluam candidatii;
  • Verificam referintele candidatilor selectati pentru lista scurta;
  • Realizam rapoarte detaliate de evaluare;
  • Va prezentam candidatii selectati pe lista scurta.

Instrumente de selectie si recrutare

Interviu
Selectam cei mai potriviti candidati, îi contactam si purtam o prima discutie telefonica. În cadrul interviului evaluam nivelul de cunostinte, expertiza si motivatie profesionala, prin intervievarea semi-structurata comportamentala.

Referinte
Verificam referintele candidatilor aflati pe lista scurta.

Prezentarea candidatilor
Înainte de interviul final va vom prezenta profilul complet al fiecarui candidat aflat pe lista scurta. Raportul contine o sumarizare a punctelor tari si slabe, informatii referitoare la experienta profesionala, o scurta prezentare personala, referinte, si abilitati inter-personale (modul de relationare, personalitatea, interesele personale etc.). Consultantul BRAINS CONSULTING care a coordonat proiectul va însoti candidatii la interviul final cu dumneavoastra,

Informarea periodica cu privire la stadiul proiectului
Periodic, va informam cu privire la derularea procesului de recrutare, Va prezentam rezultatul procesului de selectie succint si obiectiv, sub forma unui raport de recrutare, în cadrul unei întâlniri premergatoare interviului final.

Termene
Va vom prezenta cel mai bun angajat pentru postul propus, în termen de maxim 30 de zile lucratoare de la semnarea contractului de recrutare si selectie de personal.

Aveti intrebari cu privire la serviciile Brains Consulting sau doriti asistenta completa in domeniul resurselor umane? Va rugam sa ne contactati!

URMARITI-NE PE SOCIAL MEDIA!

PARTENERI