Sunteti in cautarea unui loc de munca? Trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra!

ZIDARI in Olanda

Descarca modele de CV European in limba romana sau engleza.

  BRAINS CONSULTING recruteaza URGENT:  

 
ZIDARI in Olanda
+ program de calificare zidar in Olanda
 
Scoala de zidarie 2 saptamani – transport gratuit RO – NL -  cazare gratuita – transport local gratuit

Termeni și condiții pentru zidari:
 
- Candidatul are experiență în constructii ca zidar și, AVANTAJ -  a lucrat anterior în Germania / Belgia / Olanda / Spania / Danemarca / Italia.
- cunoasterea limbii engleze la nivel incepator.
- Angajatorul va plăti biletul de autobuz din România în Olanda
- Dacă rezervați singur un bilet de avion sau un bilet de autobuz,Angajatorul vă va plăti suma (cu maximum 125 € net) după 4 săptămâni de lucru.
- Fiecare candidat trebuie să meargă în școala gratuită de zidărie a Angajatorului  pentru a cunoaște modul olandez de zidărie. În timpul acestei școli, candidatul nu primește niciun salariu, doar avantaje. Nu există excepții făcute!
- Dacă candidatul face o treabă bună în școala de zidărie, el primește un avans de 70,00 €.
- Dacă candidatul nu este potrivit pentru modul olandez de zidărie, el nu va primi un avans. În acest caz, vom aranja un bilet de autobuz înapoi în România.
- Dacă face o treabă bună în școala de zidărie si în a doua săptămână, va primi un avans de 70,00 €.
- Dacă a terminat școala, el poate merge la un proiect în a treia săptămână. Îi vom oferi un avans de € 100,00 în a treia săptămână.
- În săptămâna a 4-a, a doua săptămână de lucru de către client, primește primul salariu de la serviciu. Vom deduce avansul de 100 EUR pe care l-am dat în a treia săptămână.
- În săptămâna a 5-a, a treia săptămână de lucru de către client, își primește salariul din a doua săptămână de lucru. Vom deduce avansul de 70 € pe care l-am acordat în a doua săptămână.
- În săptămâna 6, după ce a lucrat timp de patru săptămâni la client, își va primi salariul din a treia săptămână de lucru. Vom deduce avansul de 70 € pe care l-am acordat în prima săptămână.
- In saptamana 7, dupa ce a lucrat 5 saptamani pentru client, el va primi salariul de saptamana de lucru 4. Nu vom mai deduce nici un avantaj. Desigur, există întotdeauna excepții, de exemplu, amenzi sau alte costuri care sunt făcute de candidat.
 
Saptamana 1
Școala de zidărie
avans de 70 EUR
Săptămâna 2
Școala de zidărie
avans de 70 EUR
Săptămâna 3
Prima săptămână de lucru
avans de 100 EUR
Săptămâna 4
A doua săptămână de lucru
Săptămâna 1 de salariu  - 100 €
Săptămâna 5
A treia săptămână de lucru
Săptămâna 2 de salariu - 70 €
Săptămâna 6
A patra săptămână de lucru
Săptămâna 3 de salariu  - 70 €
Săptămâna 7
A cincea săptămână de lucru
Săptămâna 4 de salariiu
Săptămâna 8
A șasea săptămână de lucru
Săptămâna 5 de salariu
 
Salariu:
- După cum am menționat mai devreme, zidarul nu primește niciun salariu în școala de zidărie.
- Dacă candidatul este gata să meargă la un proiect, el va primi un salariu de € 12, - net pe oră. Dacă face o treabă bună și calitatea sa se îmbunătățește și munca sa devine mai rapidă, putem discuta un salariu mai mare.
- Este obligatoriu să existe o asigurare de sănătate în Olanda. Costurile sunt de € 22, pe săptămână și vor fi deduse din salariu în fiecare săptămână.
 
€ 12 net pe oră
400 de pietre / caramizi pe zi

13 euro net pe oră
450 de pietre / caramizi pe zi

14 euro net pe oră
500 de pietre / caramizi pe zi
 
Notă: Toată lumea începe cu € 12 net pe oră. Nu au fost făcute excepții!
 
Cazare pentru zidari: GRATUIT
 
- Zidarii din școală dorm într-o cameră cu două paturi. Ei trebuie să împartă spațiul comun (cameră de zi, baie, bucătărie etc.) cu alți colegi care locuiesc în aceeași casă. Când zidarii termină școala și încep să lucreze, primesc un dormitor privat, dar ei trebuie să împartă spațiul comun cu alți colegi.
 
- Angajatorul va aranja transportul de la casă la locația proiectului sau la școală. Acesta este gratuit.
 
- Mașină de la Angajator: angajatului i se permite să conducă maxim 100 km pe săptămână în scopuri privat. Pentru aceste 100 km nu îi percepem costurile. Dacă conduce mai mulți kilometri ca cei menționați anterior, vom percepe o taxă de 0,19 pe kilometru. Acest lucru este valabil numai pentru zidarii care lucrează la un proiect, nu pentru zidarii din școală. Când un șofer este în școală, nu i se permite să conducă kilometri privați cu mașina Angajatorului.
- Angajatorul va furniza instrumentele necesare pentru acest job. Când pleacă de la Angajator, trebuie să-i dea toate instrumentele înapoi. Dacă uneltele lipsesc sau sunt deteriorate, se va percepe o sumă de 150 €.
- Alte condiții și reguli ale Angajatorului vor fi explicate atunci când candidatul ajunge in Olanda. De exemplu, regulile privind fumatul în interiorul casei sau în interiorul masinii.
 
ATENTIE!!! Se va sustine un interviu in limba engleza cu reprezentantii firmei angajatoare in care se verifica cunostintele conversationale ale candidatului.
 
FIRMA BRAINS CONSULTING NU PERCEPE TAXE SI COMISIOANE DE LA APLICANTI !!!!
 
Pentru informatii suplimentare – tel: 0040 733 733511, 0356424472, email: cv@brainsconsulting.ro
 

Alte locuri de munca din domeniul Constructiii

RECOMANDA-NE LA PRIETENI!

PARTENERI