Sunteti in cautarea unui loc de munca? Trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra!

DENTISTI - Olanda (detalii inregistrare BIG si cursuri lb. olandeza)

Descarca modele de CV European in limba romana sau engleza.

DENTISTI - Olanda  (detalii inregistrare BIG si cursuri lb. olandeza)

BRAINS CONSULTING  recruteaza si selecteaza medici stomatologi pentru cabinete stomatologice particulare din Olanda.

Locurile de munca oferite sunt in cabinete medicale private in sistem angajat sau  self-employed.

Cerinte:
-    LIMBA ENGLEZA NIVEL B2  + CV tip  Europass in limba engleza
-    MINIMUM 3 ANI EXPERIENTA
-    Copie dupa diploma de doctor-medic stomatolog / diploma de licenta doctor-medic stomatolog
-    certificat de conformitate cu Directiva nr. 2005/36/CE (poate fi obtinuta si dupa aplicare)
3 ani experienta in ultimii 5 ani


Beneficii Oferite
Contract in sistem angajat sau self-employed.
Se lucreaza in general 5 zile/saptamana, luni – vineri, 40 ore/saptamana.
Munca in cabinete dentare private  din Olanda cu salariu / venit  brut de la 70.000 euro la 150.000 euro  pe an in functie de experienta si specializare.
Pentru Olanda se organizeaza un curs de limba olandeza, comunicare si cultura olandeza, precum si de introducere in sistemul de sanatate olandez.
Asiguram gratuit asistenta pentru incheierea formalitatilor de inscriere in registrul medical, obtinerea codului fiscal, asistenta la gasirea locuintei, scoala pentru copii, etc.
BRAINS CONSULTING ofera consultanta GRATUITA in toate etapele procedurii de selectie.
Informatii despre inregistrarea la BIG si cursuri de limba olandeza

Învatati limba olandeza

Legea privind contractele de tratament medical din Tarile de Jos (WGBO) specifica faptul ca orice persoana care acorda îngrijire medicala  trebuie sa poata comunica într-o limba care poate fi înteleasa de client - astfel stomatologii straini care lucreaza în Olanda  trebuie sa poata vorbi în limba olandeza. Nivelul specificat este B2 + (nivelul B2 (utilizator independent) plus lb. olandeza medicala interactiv. Organizatiile care ofera cursuri de limbi straine pentru lucratorii din domeniul sanatatii includ: limba olandeza în Dialog, Taleinstitutia si Babel.


Inregistrarea medicilor dentisti în registrul BIG

Titlul de dentist este protejat în Olanda. Poate fi utilizata numai de catre medicii stomatologi care sunt enumerati în registrul BIG (Personal Health Care Professions Act). În calitate de dentist, va trebui, de asemenea, sa fiti admis la BIG înainte de a va putea asigura un loc de munca într-o clinica olandeza. BIG este un registru pentru toti profesionistii din domeniul sanatatii care lucreaza în Olanda.

PASII OBTINERII UNUI LOC DE MUNCA IN OLANDA

1.    Trimiteti CV in limba engleza, va solicitam sa detaliati experienta dvs medicala, cursuri de formare, participare la conferinte, congrese, etc.
2.    Dupa trimiterea CV, va vom contacta pentru un interviu, urmarim inclusiv motivarea dvs de a va muta si lucra in Olanda
3.    Trimitem CV dvs pentru evaluare catre partenerii nostri, veti fi contactat de acestia.
4.    Vi se vor explica procedurile de invatare a limbii olandeze si de inscriere in BIG
5.    Vi se vor explica pasii de urmat pentru a beneficia de cursul de invatare a limbii olandeze (cursul este gratuit, finantat de catre angajator).
6.    Organizarea unei vizite in Olanda, la viitorul loc de munca (cheltuielole de deplasare si cazare sunt suportate de dvs). Daca totul decurge OK, se va incheia un precontract de angajare cu data posibila de incepere a lucrului in Olanda, dupa ce ati obtinut Certificatul B2 de limba olandeza).
7.    Inceperea efectiva a cursului de limba olandeza, initial in Romania, vi se pun la dispozitie maretiale de curs, video, sedinte online, etcpana la atingerea nivelului A2 de limba olandeza. Apoi, cursul va continua in Olanda, zilnic 7 ore curs intensiv, durata de 10 saptamani, pana la atingerea nivelului B2 de limba olandeza.
8.    Inregistrarea la BIG.
9.    Inceperea lucrului in Olanda ca si medic.


IMPORTANT!!! Nu percepem nici un fel de comision sau taxa de inscriere din partea candidatilor.


Asteptam CV-ul dumneavoastra in limba engleza pe adresa de e-mail: cv@brainsconsulting.ro. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon: 0733733511, 0733733411
 

Alte locuri de munca din domeniul Medical / Healthcare

RECOMANDA-NE LA PRIETENI!

PARTENERI