Sunteti in cautarea unui loc de munca? Trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra!

MEDICI SPECIALISTI - Olanda + curs gratuit lb. olandeza

Descarca modele de CV European in limba romana sau engleza.

BRAINS CONSULTING este o firma cu multa experienta in recrutarea de personal medical pentru clinici si spitale publice si private din Olanda.

Recrutam:

Medici Specialisti -  Olanda

-    + curs gratuit de invatarea limbii olandeze

Pediatrie, Medicina de Urgenta, Radiologie, Gastroenterologie, Medicina Interna, Cardiologie, Geriatrie, Reumatologie, Hematologie, ATI, Dermatologie, Oftalmologie,  Neurologie, Psihiatrie, Psihiatrie Pediatrica, Recuperare Medicala, Medicina Muncii, Anatomie Patologica, etc


Conditii de munca
: medicii specialisti vor lucra in Olanda fie ca salariati, fie in sistem liberal

- pentru angajati:
Salariu lunar brut : intre 7.000 – 14.000 Euro Brut ( Valoare neta aproximativ 5000 – 9000 Euro/luna); in functie de experienta;
Timpul de lucru este de 36 ore/saptamana.

- pentru sistemul liberal – venituri anuale brute intre 120.000 – 200.000 Euro –

Cerinte
Acte necesare pentru intocmirea dosarului de prezentare a candidatilor:
- Diploma de medic specialist;
- Certificat de Conformitate (eliberat de Ministerul Sănătăţii)
- Limba engleza : nivel mediu B1 – B2 ;
- CV in limba engleza.

Informatii despre inregistrarea la BIG si cursuri de limba olandeza

Cursuri GRATUITE de limba olandeza
Legislatia din Olanda prevede ca medicii straini care lucreaza în Olanda  trebuie sa poata vorbi în limba olandeza. Nivelul specificat este B2 + (nivelul B2 (utilizator independent) plus lb. olandeza medicala interactiv).

Cursul de  Limba Olandeză este GRATUIT!

Cursurile de limba olandeza vor fi initial  ONLINE (primele 8 săptămâni) și apoi în Olanda, timp de aproximativ 16 săptămâni (costurile pentru cursul de limba olandeza + cazare sunt suportate de angajator).

Nivelul I (A1) – 8 saptamani curs online, la distanta, cu finalizare printr-un test de evaluare. Acesta est egal cu nivelul incepator de limba Olandeza. 

Nivelul II (A2 – B2)– 16 saptamani curs intensiv in Olanda + 1 saptamana pauza + al II-lea test de evaluare. Acest curs se desfasoara in Olanda. 20 de ore studiu la sala de curs/ saptamana + 20 ore studiu (teme pentru acasa) /saptamana. La terminarea cursului, studentul sustine al II-lea test de evaluare care trebuie sa fie egal cu nivelul B2 de Limba Olandeza. Medicii Stomatologi, Medicii Specialisti si Medicii Generalisti, vor sustine examen la stat si vor obtine Diploma oficiala de vorbitor de limba Olandeza recunoscuta international.


Inregistrarea medicilor în registrul BIG

Titlul de medic este protejat în Olanda. Poate fi utilizat numai de catre medicii  care sunt inregistrati în registrul BIG (Personal Health Care Professions Act). În calitate de medic, va trebui, de asemenea, sa fiti admis la BIG înainte de a va putea asigura un loc de munca într-o clinica / spital din Olanda. BIG este un registru pentru toti profesionistii din domeniul sanatatii care lucreaza în Olanda.


Nu uitati sa trimiteti aceasta oferta si colegilor si prietenilor dvs medici specialisti 😊

IMPORTANT!!! Nu percepem nici un fel de comision sau taxa de inscriere din partea candidatilor.

Asteptam CV-ul dumneavoastra in limba engleza pe whatsapp: 0040733733411 sau adresa de e-mail: office@brainsconsulting.ro.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon: 0733733411   

Formular de aplicare

MEDICI SPECIALISTI - Olanda + curs gratuit lb. olandeza

Recomanda-ne un prieten

Alte locuri de munca din domeniul Medical / Healthcare

URMARITI-NE PE SOCIAL MEDIA!

PARTENERI