Sunteti in cautarea unui loc de munca? Trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra!

MEDICI SPECIALISTI - Olanda

Descarca modele de CV European in limba romana sau engleza.

  MEDICI SPECIALISTI - Olanda

 BRAINS CONSULTING este o firma cu multa experienta in recrutarea de personal medical pentru clinici si spitale publice si private din Olanda. 

BRAINS CONSULTING recrutează pentru spitale din OLANDA, medici specialisti vorbitori de limba engleza, cu diverse specializari:

- Gastroenterologie, Medicina Urgenta, Cardiologie, Oncologie, Geriatrie, Recuperare Medicala, Medicina Nucleara, Dermatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Neurologie, Oftalmologie, ATI, GP – Medici de Familie etc. 

Conditii de munca :

 - medicii specialisti vor lucra in Olanda fie ca salariati, fie in sistem liberal 

Salariu anual brut : intre 60.000 – 70.000 Euro Brut ( Valoare neta aproximativ 4000 – 5500 Euro/luna); in functie de experienta;

 - Orele suplimentare/garzile sunt platite extra ; - Timpul de lucru este de 36 ore/saptamana. 

- pentru sistemul liberal – venituri anuale brute intre 120.000 – 200.000 Euro - Se ofera un curs de invatarea limbii olandeze, dupa ce oferta a fost acceptata de catre candidat 


Cerinte 

pot aplica la aceste oferte de munca atat medicii specialisti cu experienta, cat si cei fara experienta (specializarea terminata).

Acte necesare pentru intocmirea dosarului de prezentare a candidatilor: 

- Diploma de medic specialist; 

- Certificat de Conformitate (eliberat de Ministerul Sănătăţii) - Limba engleza : nivel mediu ; - CV in limba engleza. 

 
Învatati limba olandeza
 
Legea privind contractele de tratament medical din Tarile de Jos (WGBO) specifica faptul ca orice persoana care acorda îngrijire medicala  trebuie sa poata comunica într-o limba care poate fi înteleasa de client - astfel medicii straini care lucreaza în Olanda  trebuie sa poata vorbi în limba olandeza. Nivelul specificat este B2 + (nivelul B2 (utilizator independent) plus lb. olandeza medicala interactiv). 
 
Cursurile de  Limba Olandeză este întotdeauna plătită de Angajator, iar contractul este primul pentru 2 ani după ce este posibil un contract nedeterminat.
Cursurile olandeze vor fi initial  ONLINE (primele 8 săptămâni) și apoi în Olanda, timp de aproximativ 16 săptămâni (costurile pentru cursurile olandeze + cazare sunt suportate de angajator).

Detalii:
 
Partenerul nostrum din Olanda are propria Academie de studii a limbii Olandeze, in care profesori specialisti se ocupa de pregatirea cursantilor. La sfarsitul acestei perioade aproape toti cursantii stapanesc bine limba Olandeza -> nivel conversational sau chiar un nivel mai inalt. 
 
Procedura este urmatoarea:
Nivelul I – 8 saptamani curs online la distanta, cu finalizare printr-un test de evaluare. Acesta este egal cu nivelul A1 (Limba Olandeza nivel de baza). Urmeaza promovarea cursantului catre nivelul II, momentul in care acesta este invitat in Olanda pentru a urma cursul intensiv de limba Olandeza.
 
Nivelul II – 16 saptamani curs intensiv + 1 saptamana pauza + al II-lea test de evaluare. 
Acest curs se desfasoara in Olanda. 
20 de ore studiu la Academie/ saptamana + 20 ore studiu (teme pentru acasa)/  saptamana. 
 
La terminarea cursului, studentul sustine al II-lea test de evaluare care trebuie sa fie egal cu nivelul B2 de Limba Olandeza. Medicii Stomatologi, Medicii Specialisti si Medicii Generalisti, vor sustine examen la stat si vor obtine Diploma oficiala de vorbitor de limba Olandeza recunoscuta international. 
In toata aceasta perioada, Asistentii/ele Medicali/e, Medicii Specialisti si Medicii Generalisti sunt sustinuti financiar de catre angajator pentru ca acesta sa nu fie nevoit sa munceasca, iar cursantul sa se concentreze numai catre studiul limbii olandeze

Inregistrarea medicilor în registrul BIG
 
Titlul de medic este protejat în Olanda. Poate fi utilizata numai de catre medicii  care sunt enumerati în registrul BIG (Personal Health Care Professions Act). În calitate de medic, va trebui, de asemenea, sa fiti admis la BIG înainte de a va putea asigura un loc de munca într-o clinica / spital din Olanda. BIG este un registru pentru toti profesionistii din domeniul sanatatii care lucreaza în Olanda.
 
 
Brains Consulting si Partenerul sau din Olanda va ajuta la:
• Procesul administrativ din toate punctele de vedere
• Recunoasterea diplomelor, inregistrarile la primarie, deschiderea unui cont bancar si tot ceea ce este necesar in vederea bunei desfasurari a procesului de adaptare si integrare in Olanda cu tot ceea ce este necesar. Suntem in permanenta in contact atat cu agentia dvs pentru a va oferi informatii, cat si cu solicitantul pentru buna desfasurare a intregului proces.
• Ajutarea la gasirea unei locuinte cat mai aproape de locul de munca. 
Angajamentul solicitantului este: Contract pe o perioada de minim 2 ani. In cazul in care persoana pleaca inainte de finalizarea celor 2 ani, suma investita va trebui returnata.
 
Nu uitati sa trimiteti aceasta oferta si colegilor si prietenilor dvs medici specialisti 😊
 
 
 
IMPORTANT!!! Nu percepem nici un fel de comision sau taxa de inscriere din partea candidatilor. 
 
 
 
Asteptam CV-ul dumneavoastra in limba engleza pe adresa de e-mail: cv@brainsconsulting.ro. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon: 0733733511, 0733733411
 
 

Formular de aplicare

MEDICI SPECIALISTI - Olanda

Recomanda-ne un prieten

Alte locuri de munca din domeniul Medical / Healthcare

URMARITI-NE PE SOCIAL MEDIA!

PARTENERI