Sunteti in cautarea unui loc de munca? Trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra!

Medici specialisti in Olanda

Descarca modele de CV European in limba romana sau engleza.

  BRAINS CONSULTING este o firma cu multa experienta in recrutarea de personal medical pentru clinici si spitale publice si private din Olanda. 

 
 
Recrutam:
 
Medici Specialisti – Olanda
 
 
BRAINS CONSULTING recrutează pentru spitale din OLANDA, medici specialisti vorbitori de limba engleza, cu diverse specializari:
 
- Gastroenterologie, Medicina Urgenta, Cardiologie, Oncologie, Geriatrie, Recuperare Medicala, Medicina Nucleara, Dermatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Neurologie, Oftalmologie, ATI, GP – Medici de Familie etc. 
 
Conditii de munca :
 - medicii specialisti vor lucra in Olanda fie ca salariati, fie in sistem liberal 
 
- pentru angajati: 
Salariu anual brut : intre 60.000 – 70.000 Euro Brut 
 - Orele suplimentare/garzile sunt platite extra ; - Timpul de lucru este de 36 ore/saptamana. 
 
- pentru sistemul liberal – venituri anuale brute intre 120.000 – 200.000 Euro - Se ofera un curs de invatarea limbii olandeze, dupa ce oferta a fost acceptata de catre candidat 
 
Cerinte 
Acte necesare pentru intocmirea dosarului de prezentare a candidatilor: 
- Diploma de medic specialist; 
- Certificat de Conformitate (eliberat de Ministerul Sănătăţii) - Limba engleza : nivel mediu ; - CV in limba engleza. 
 
Informatii despre inregistrarea la BIG si cursuri de limba olandeza
 
Învatati limba olandeza
 
Legea privind contractele de tratament medical din Tarile de Jos (WGBO) specifica faptul ca orice persoana care acorda îngrijire medicala  trebuie sa poata comunica într-o limba care poate fi înteleasa de client - astfel medicii straini care lucreaza în Olanda  trebuie sa poata vorbi în limba olandeza. Nivelul specificat este B2 + (nivelul B2 (utilizator independent) plus lb. olandeza medicala interactiv). 
 
 
Inregistrarea medicilor în registrul BIG
 
Titlul de medic este protejat în Olanda. Poate fi utilizata numai de catre medicii  care sunt enumerati în registrul BIG (Personal Health Care Professions Act). În calitate de medic, va trebui, de asemenea, sa fiti admis la BIG înainte de a va putea asigura un loc de munca într-o clinica / spital din Olanda. BIG este un registru pentru toti profesionistii din domeniul sanatatii care lucreaza în Olanda.
 
 
 
PASII OBTINERII UNUI LOC DE MUNCA IN OLANDA
1. Trimiteti CV in limba engleza, va solicitam sa detaliati experienta dvs medicala, cursuri de formare, participare la conferinte, congrese, etc.
2. Dupa trimiterea CV, va vom contacta pentru un interviu, urmarim inclusiv motivarea dvs de a va muta si lucra in Olanda
3. Trimitem CV dvs pentru evaluare catre partenerii nostri, veti fi contactat de acestia.
4. Vi se vor explica procedurile de invatare a limbii olandeze si de inscriere in BIG
5. Vi se vor explica pasii de urmat pentru a beneficia de cursul de invatare a limbii olandeze 
6. Organizarea unei vizite in Olanda, la viitorul loc de munca (cheltuielole de deplasare si cazare sunt suportate de dvs). Daca totul decurge OK, se va incheia un precontract de angajare cu data posibila de incepere a lucrului in Olanda (dupa ce ati obtinut Certificatul B2 de limba olandeza).
7. Inceperea efectiva a cursului de limba olandeza, initial ONLINE in Romania, vi se pun la dispozitie maretiale de curs, video, sedinte online, etcpana la atingerea nivelului A2 de limba olandeza. Apoi, cursul va continua in Olanda, zilnic 7 ore curs intensiv, durata de 10 saptamani, pana la atingerea nivelului B2 de limba olandeza.
8. Inregistrarea la BIG.
9. Inceperea lucrului in Olanda ca si medic.
 
 
IMPORTANT!!! Nu percepem nici un fel de comision sau taxa de inscriere din partea candidatilor. 
 
 
 
Asteptam CV-ul dumneavoastra in limba engleza pe adresa de e-mail: cv@brainsconsulting.ro. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon: 0733733511, 0733733411
 

Formular de aplicare

Medici specialisti in Olanda

Recomanda-ne un prieten

Alte locuri de munca din domeniul Medical / Healthcare

URMARITI-NE PE SOCIAL MEDIA!

PARTENERI