Sunteti in cautarea unui loc de munca? Trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra!

MEDICI STOMATOLOGI - OLANDA

Descarca modele de CV European in limba romana sau engleza.

  MEDICI STOMATOLOGI -  OLANDA

 
BRAINS CONSULTING  recruteaza si selecteaza medici stomatologi pentru cabinete stomatologice particulare din Olanda. 
 
Locurile de munca oferite sunt in cabinete medicale private in sistem angajat sau  self-employed.
 
Cerinte:
- LIMBA ENGLEZA NIVEL mediu B1-B2  + CV tip  Europass in limba engleza 
- avantaj EXPERIENTA ca medic stomatolog
- Copie dupa diploma de doctor-medic stomatolog / diploma de licenta doctor-medic stomatolog 
- certificat de conformitate eliberat de Ministerul Sanatatii din Romania  - Directiva nr. 2005/36/CE (poate fi obtinuta si dupa aplicare) 
 
Beneficii Oferite
 
Contract in sistem angajat sau self-employed.
Se lucreaza in general 5 zile/saptamana, luni – vineri, 40 ore/saptamana.
Munca in cabinete dentare private  din Olanda cu salariu / venit  brut de la 60.000 euro la 150.000 euro  pe an in functie de experienta si specializare, daca lucrati ca angajat sau self-employed, etc.
Pentru Olanda se organizeaza un curs de limba olandeza, comunicare si cultura olandeza, precum si de introducere in sistemul de sanatate olandez.
 
BRAINS CONSULTING ofera consultanta GRATUITA in toate etapele procedurii de selectie.
 
Informatii despre inregistrarea la BIG si cursuri de limba olandeza

Învatati limba olandeza
 
Legea privind contractele de tratament medical din Tarile de Jos (WGBO) specifica faptul ca orice persoana care acorda îngrijire medicala  trebuie sa poata comunica într-o limba care poate fi înteleasa de client - astfel stomatologii straini care lucreaza în Olanda  trebuie sa poata vorbi în limba olandeza. Nivelul specificat este B2 + (nivelul B2 (utilizator independent) plus lb. olandeza medicala interactiv. Organizatiile care ofera cursuri de limbi straine pentru lucratorii din domeniul sanatatii includ: limba olandeza în Dialog, Taleinstitutia si Babel.
 
 
Inregistrarea medicilor dentisti în registrul BIG
 
Titlul de dentist este protejat în Olanda. Poate fi utilizata numai de catre medicii stomatologi care sunt enumerati în registrul BIG (Personal Health Care Professions Act). În calitate de dentist, va trebui, de asemenea, sa fiti admis la BIG înainte de a va putea asigura un loc de munca într-o clinica olandeza. BIG este un registru pentru toti profesionistii din domeniul sanatatii care lucreaza în Olanda. 
 
PASII OBTINERII UNUI LOC DE MUNCA IN OLANDA
1. Trimiteti CV in limba engleza, va solicitam sa detaliati experienta dvs medicala, cursuri de formare, participare la conferinte, congrese, etc.
2. Dupa trimiterea CV, va vom contacta pentru un interviu, urmarim inclusiv motivarea dvs de a va muta si lucra in Olanda
3. Trimitem CV dvs pentru evaluare catre partenerii nostri, veti fi contactat de acestia.
4. Vi se vor explica procedurile de invatare a limbii olandeze si de inscriere in BIG
5. Vi se vor explica pasii de urmat pentru a beneficia de cursul de invatare a limbii olandeze (cursul este gratuit, finantat de catre angajator).
6. Organizarea unei vizite in Olanda, la viitorul loc de munca (cheltuielole de deplasare si cazare sunt suportate de dvs). Daca totul decurge OK, se va incheia un precontract de angajare cu data posibila de incepere a lucrului in Olanda, dupa ce ati obtinut Certificatul B2 de limba olandeza).
7. Inceperea efectiva a cursului de limba olandeza, initial in Romania, vi se pun la dispozitie maretiale de curs, video, sedinte online, etcpana la atingerea nivelului A2 de limba olandeza. Apoi, cursul va continua in Olanda, zilnic 7 ore curs intensiv, durata de 10 saptamani, pana la atingerea nivelului B2 de limba olandeza.
8. Inregistrarea la BIG.
9. Inceperea lucrului in Olanda ca si medic.
 
COSTURI CURS LIMBA OLANDEZA – NIVEL B2
 
Care sunt condițiile privind cursurile de invatare a limbii olandeze pana la nivelul B2 – pt a putea lucra legal in Olanda?
 
financiar:
 
Pentru dentiștii din RO":
 
- Taxă de angajament în valoare de 500 EUR pentru modulul online (de la nivelul A0 la A1 +)
 
-  € 1500 taxa de angajament pentru cursul de limbă olandeza în Țările de Jos (A1 + la nivelul B2 +)
 
Alte costuri:
 
    Cursul de limbă olandeza + șederea in chirie la o familie în casă de oaspeți) va fi prefinanțată de partenerul nostru din Olanda, veți primi, de asemenea, 70 de euro pe săptămână pentru a plăti mâncarea / activitati distractive în weekend.
 
Medicul dentist trebuie să plătească 1200 EUR în fiecare lună, timp de 1 an, dupa ce  este angajat.
In primul an, Medicul stomatolog va avea un salariu de aproximativ 4500 EUR brut (3500 EUR net) în fiecare lună. Deci, vetii  rămane cu aproximativ 2300 de net în fiecare lună.
 
 
După primul an de angajare, medicul dentist va avea un slariu mai mare,  În medie, € 5000 brut, 4050 € net.
 
 
IMPORTANT!!! Nu percepem nici un fel de comision sau taxa de inscriere din partea candidatilor. 
 
 
Asteptam CV-ul dumneavoastra in limba engleza pe adresa de e-mail: cv@brainsconsulting.ro. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon: 0733733511, 0733733411
 

Formular de aplicare

MEDICI STOMATOLOGI - OLANDA

Recomanda-ne un prieten

Alte locuri de munca din domeniul Medical / Healthcare

URMARITI-NE PE SOCIAL MEDIA!

PARTENERI