Sunteti in cautarea unui loc de munca? Trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra!

Medic primar / specialist UROLOGIE - Spital Academic Universitar din Austria (Vest)

Descarca modele de CV European in limba romana sau engleza.

  Medic primar / specialist UROLOGIE  b/ f

Spital Academic Universitar  din Austria (Vest)
 
Ca un centru modern si  modern în vestul Austriei, ne-am dezvoltat într-un spital de vârf dincolo de frontierele naționale. Mai ales la Departamentul nostru de Urologie, oferim asistență medicală la cel mai înalt nivel. Acest lucru necesită standardele noastre înalte în managementul calității, pe care le-am stabilit în conformitate cu ISO 9001: 2015.
În calitate de medic senior / specialist în urologie, sunteți parte a echipei noastre experimentate de colegi cu experiență în tratamentul pacienților de toate vârstele. În plus față de intervențiile de rutină, rezolvați și cazuri complexe cu cele mai sofisticate echipamente medicale. În plus, beneficiați de know-how-ul nostru prin schimbul național de rezultate și rezultatele examinării.
 
 
Cerinte:
Oferim un interviu personal pentru a găsi un loc de munca pentru dvs., realizăm un program clar pentru începerea unui nou loc de muncă medical în Austria. 
- Va îoferim sprijin în obtinerea documentelor necesare. Dacă ați terminat o universitate medicală și o   specializare medicală  în interiorul Uniunii Europene, vă oferim un loc de munca în domeniul medical  în Austria. 
- La început este necesar un nivel de limbă germana - B1.
 
Beneficii
 
Condiții de muncă în Austria:
- Pentru această poziție, căutăm o personalitate independentă, conștiincioasă, cu un nivel ridicat de empatie și orientare spre servicii. Pentru aceasta, oferim o muncă responsabilă pe termen lung, cu o durată de lucru flexibilă, o atmosferă plăcută de lucru și un salariu anual brut de peste 100.000 EUR cu o săptămână medie de 48 de ore, cu servicii în funcție de calificări și de experiența anterioară. 
Perioada de concediu anual  de 5 săptămâni/an
- asigurarea socială (asigurarea de sănătate, asigurarea de accidente și asigurarea de pensie pentru limită de vârstă) sunt întotdeauna incluse și sunt gratuite, inclusiv pentru întreaga familie. 
- Multe spitale oferă, de asemenea, cazare gratuită, dar este un subiect care trebuie abordat in timpul interviului pe care il veti avea cu conducerea spitalului.
 
 
Dacă aveți întrebări sau doriți sa obtineti informații suplimentare, vă rugăm să transmiteți CV-ul dvs la adresa: office@brainsconsulting.ro 
Telefon: 0733 733 411 - Adelina Tirziu
 

Formular de aplicare

Medic primar / specialist UROLOGIE - Spital Academic Universitar din Austria (Vest)

Recomanda-ne un prieten

Alte locuri de munca din domeniul Medical / Healthcare

URMARITI-NE PE SOCIAL MEDIA!

PARTENERI