Sunteti in cautarea unui loc de munca? Trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra!

REHABILITATION DOCTOR - BELGIUM (Flanders region)

Descarca modele de CV European in limba romana sau engleza.

REHABILITATION DOCTOR - BELGIUM (Flanders region)

Always dreamed of living in the center of Europe in a country with a very well organized health care system? This could be your change. Belgium is not only famous for the chocolate, Tin Tin and the Belgian beers,  it is also known for the well organized healthcare system and the modern hospitals. In the hospitals is a flat hierarchy and a warm and social work environment
On behalf of one of our clients, a general mid size hospitals in Flanders, we are seeking fulltime rehabilitation doctors (m/f)

Your profile  
•    Allround rehabilitation doctor with at least 1 year of experience and with excellent communication skills who is willing to learn the Dutch language.
Job profile
•    The opportunity to work in a modern hospital.
Working conditions
•    A pleasant and professional working climate.
•    The income for medical specialist in Belgium is known as one of the highest in Europe.
 

Our services
•    A position suitable to your needs and profile
•    A good and honest contract
•    Suitable housing for you and your family
•    Training in the Dutch language
•    Handling of the required documents that allow you to work and stay in the Netherlands or Belgium
•    Opening a local bank account
•    Advice on tax issues and insurance
•    Handling of your registration as a medical doctor and/or specialist in Belgium
•    Objective information on living and working life in Belgium
 

Asteptam CV-ul dvs in limba engleza/germana pe adresa de email : cv@brainsconsulting.ro  sau office@brainsconsulting.ro. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la  telefon: 0733733511, 07337334110356424472 – Mihaela Olaru


Informatii despre inregistrarea la BIG si cursuri de limba olandeza

Învatati limba olandeza

Legea privind contractele de tratament medical din Tarile de Jos (WGBO) specifica faptul ca orice persoana care acorda îngrijire medicala  trebuie sa poata comunica într-o limba care poate fi înteleasa de client - astfel medicii straini care lucreaza în Olanda  trebuie sa poata vorbi în limba olandeza. Nivelul specificat este B2 + (nivelul B2 (utilizator independent) plus lb. olandeza medicala interactiv). Organizatiile care ofera cursuri de limbi straine pentru lucratorii din domeniul sanatatii includ: limba olandeza în Dialog, Taleinstitutia si Babel.


Inregistrarea medicilor în registrul BIG

Titlul de medic este protejat în Olanda. Poate fi utilizata numai de catre medicii  care sunt enumerati în registrul BIG (Personal Health Care Professions Act). În calitate de medic, va trebui, de asemenea, sa fiti admis la BIG înainte de a va putea asigura un loc de munca într-o clinica / spital din Olanda. BIG este un registru pentru toti profesionistii din domeniul sanatatii care lucreaza în Olanda.

PASII OBTINERII UNUI LOC DE MUNCA IN OLANDA
1.    Trimiteti CV in limba engleza, va solicitam sa detaliati experienta dvs medicala, cursuri de formare, participare la conferinte, congrese, etc.
2.    Dupa trimiterea CV, va vom contacta pentru un interviu, urmarim inclusiv motivarea dvs de a va muta si lucra in Olanda
3.    Trimitem CV dvs pentru evaluare catre partenerii nostri, veti fi contactat de acestia.
4.    Vi se vor explica procedurile de invatare a limbii olandeze si de inscriere in BIG
5.    Vi se vor explica pasii de urmat pentru a beneficia de cursul de invatare a limbii olandeze (cursul este gratuit, finantat de catre angajator).
6.    Organizarea unei vizite in Olanda, la viitorul loc de munca (cheltuielole de deplasare si cazare sunt suportate de dvs). Daca totul decurge OK, se va incheia un precontract de angajare cu data posibila de incepere a lucrului in Olanda, dupa ce ati obtinut Certificatul B2 de limba olandeza).
7.    Inceperea efectiva a cursului de limba olandeza, initial in Romania, vi se pun la dispozitie maretiale de curs, video, sedinte online, etcpana la atingerea nivelului A2 de limba olandeza. Apoi, cursul va continua in Olanda, zilnic 7 ore curs intensiv, durata de 10 saptamani, pana la atingerea nivelului B2 de limba olandeza.
8.    Inregistrarea la BIG.
9.    Inceperea lucrului in Olanda ca si medic.
 

Formular de aplicare

REHABILITATION DOCTOR - BELGIUM (Flanders region)

Recomanda-ne un prieten

Alte locuri de munca din domeniul Medical / Healthcare

URMARITI-NE PE SOCIAL MEDIA!

PARTENERI