Sunteti in cautarea unui loc de munca? Trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra!

Employer Branding

Modul in care brand-ul unei companii este vazut pe piata locurilor de munca are un impact important asupra capacitatii de angajare pe care acesta o are..

Modul in care brand-ul unei companii este vazut pe piata locurilor de munca are un impact important asupra capacitatii de angajare pe care acesta o are. In functie de cat de bine este clasata imaginea de brand in calitate de angajator, acesta va realiza actiuni de recrutare si angajare mai mult sau mai putin eficiente.

Va vom invata cum sa creati o Pagina de Cariere pe site-ul companiei. Vom stabili care sunt punctele forte, care este nivelul de prezenta pe platformele de social media, iar apoi dezvoltam strategii de promovare folosind povesti sau testimoniale provenite din interiorul companiei pentru a construi o reputatie de brand de angajator autentica.

Vom evalua valoarea interna a brandului si vom propune programe de training de brand, scopul final fiind stabilirea valorii brandului atat in interiorul companiei, cat si in exteriorul ei. 

Aveti intrebari cu privire la serviciile Brains Consulting sau doriti asistenta completa in domeniul resurselor umane? Va rugam sa ne contactati!

URMARITI-NE PE SOCIAL MEDIA!

PARTENERI