10 Instrumente Tech ce vă pot ajuta să obțineți rezultate excelente in recrutare

Procesul de recrutare și angajare devine tot mai simplu … și mai complicat pe zi ce trece.
Cum este posibil? Un cuvânt: tehnologie. Ca recrutor, aveți opțiunea de a vă face munca mai ușoară utilizând toate instrumentele potrivite. Ele vă ajută să alegeți candidații potriviți și să eliminați costurile unei recrutări necorespunzătoare.
Cu toate acestea, tehnologia complică lucrurile și pentru dvs. Acum, avand posibilitatea de a alege dibtre atat de multe instrumente, cum alegi cele corecte? Dacă folosiți uneltele greșite, acestea nu vă vor ajuta să luați decizii bune de angajare.
Acest lucru înseamnă că este bine să ignorați tehnologia din cauza riscurilor cu care vine? Cu ajutorul instrumentelor tehnologice potrivite, procesul de achiziție și reținere a talentelor devine mai eficient. Trebuie doar să găsiți acele instrumente de tehnologie potrivite și veți fi pe drumul cel bun cu rezultate excelente de angajare.

Continuă să citești 10 Instrumente Tech ce vă pot ajuta să obțineți rezultate excelente in recrutare

Testul OET – o alternativa la testul IELTS!

Sunteti asistent medical si doriti sa va inregistrati la NMC?

Testul OET – o alternativa la testul IELTS!

Incepand cu data de 1 Noiembrie 2017, pentru inregistrarea ca si asistent medical la NMC in UK se accepta ca alternativa la examenul IELTS, o examinare denumita Occupational English Test.

https://www.occupationalenglishtest.org/venues/eec-romania/

Noul examen acceptat are o structura similara testului IELTS si pune accent pe toate cele 4 niveluri de testare: Listening, Reading, Writing si Speaking, cu mentiunea ca subiectele vor fi strict din domeniul medical.

Continuă să citești Testul OET – o alternativa la testul IELTS!

Cum decurge un interviu pentru un job in IT&C

Un interviu tehnic pentru un job in IT&C este la fel ca oricare interviu de HR. Initial se urmaresc aceleasi aspecte generale ca pentru oricare alta pozitie:

  • de ce si-a ales acest domeniu;
  • ce il motiveazia pe candidat;
  • de ce doreste o schimbare in cariera;
  • ce asteptiari are de la o companie nouia;
  • aspectele financiare si pachetul de beneficii;

Continuă să citești Cum decurge un interviu pentru un job in IT&C